Mobaut

Over Mobaut

Ik ben Ben Leemans, de oprichter van Mobaut. In 2018 ben ik met Mobaut gestart vanuit twee inzichten, die ook jou wellicht niet vreemd zijn.
Feit één: de bouwsector kampt al jaren met een nijpend tekort aan goede werkkrachten. Daardoor wordt het belangrijker om te zorgen dat graafmachines meer soorten werk aankunnen en breder inzetbaar zijn.
Feit twee: werken met graafmachines houdt een veiligheidsrisico in, zowel voor de machinist als voor de omgeving.

Deze twee inzichten vormen nog steeds het fundament van mijn onderneming: Mobaut biedt totaaloplossingen aan die de efficiëntie en de inzetbaarheid van de graafmachines verhogen. Daarnaast geven we advies over de veiligheid van de graafmachines.

Mobaut is geen verkoop- of servicepunt voor graafmachines, maar wel hét aanspreekpunt en de one-stop-shop voor graafmachine-accessoires. We breiden jouw machine uit volgens jouw noden en vereisten. Hiervoor werken we niet alleen met onze bestaande accessoires, maar bedenken we evengoed oplossingen uit eigen ontwerp. Als het nodig is, kijken we dus verder dan ons eigen, uitgebreide gamma. Jij als klant zal altijd geholpen worden. Dat is onze garantie.

Zo verhogen we je winst en staan we klaar voor jou tijdens het aankoop- en installatieproces, en bij het onderhoud en de nazorg van onze geplaatste systemen.

Met Mobaut haal je méér uit je graafmachines.